Jocuri Portari - Jocuri cu Portari

Inregistrare 3 Jucatori 49 Jocuri
Members
Username:

Password:

 Remember me
We have 49 games before register.

Jocuri Populare

Apara loviturileApara loviturile
Played 4203 times
Voted:
Portari de fotbalPortari de fotbal
Played 3636 times
Voted:

Jocuri Noi

Portari de fotbalPortari de fotbal
Jucat online de 3636 ori
Votat:
Apara loviturileApara loviturile
Jucat online de 4203 ori
Votat:
Categorie cu Portari
In aceasta categorie de jocuri cu portari vor juca copii care le place multe sa stea in poarta pentru a apara mingile sutate de cei mai profesionisti jucator de fotbal.Vedete de fotbal precum Cristiano Ronaldo dar si jucatori din liga campionilor cu totii vor executa lovituri de penalty sau lovituri libere de la distanta pentru ati da gol.Cum tu esti cel mai bun portar din lume le vei arata ca nici o minge nu va trece in poarta pe care o aperi.Poti fi si portar in curtea scolii dar si pe stadioanele lumii pentru ca joci fotbal 2013 cu portari.Pentru anul ce va urma te vei distra cu cele mai tari jocuri cu portari de fotbal 2014.

Jocuri Portari

Apara loviturile apara loviturile
Un joc de fotbal online in care esti portar si trebuie sa aperi cate mai multe mingi.Fi atent la jucatorul de fotbal si apara cate mai multe mingi.Finala la lovituri libere in cel mai nou joc cu fotbal de pe jocuri-cu-fotbal.com,pe zona de pe poarta unde suteaza adversarul si apara toate loviturile libere.
(Played 4,203 Times)
Portari de fotbal portari de fotbal
Portarii de fotbal stau doar in poarta si sunt antrenati pentru a apara cele mai grele lovituri de minge,fie ele la penalty dar si loviturile de fotbal care se executa de la distante mari.Aici tu vei invata cum sa aperi o minge antrenandute cu cele mai mari vedete de fotbal din premier league.Orice gol primit va fi un esec iar orice minge aparata stadionul va sari in sus de bucurie aplaudandute.J...
(Played 3,636 Times)
Copyright © 2013 Jocuri Fotbal - Jocuri-cu-fotbal.com. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved. .
SEO